top of page
Solceller

KREATIVA SOLCELLSLÖSNINGAR

Utnyttja solenergin med hjälp av Oss.

När ni köper en solcellsanläggning till er villa eller ert fritidshus, är det inte bara solpaneler ni får, ni får tillgång till samma helhet eller kompletta system som är utvecklat även för bostadsrättsföreningar, hyreshus, jordbruk och industrin. Ett system för att på ett så effektivt sätt som möjligt ta vara på den energi som solen ger oss.

Våra leverantörer av produkter inom solenergi, energilagring och energidistribution är ledande på marknaden. När det gäller solceller så kan vi med vår erfarenhet av energistyrning skapa rätt förutsättningar för nya kreativa energikoncept för er kunder.

VÅRA LEDORD

Säker installation: Behörig personal

Garantier: Marknadsledande 20-30år

Miljö: Solpaneler från Europa

Design: Snyggt-Säkert-Effektivt

IMG_1397.jpg
342509666_998600818190531_218563852092052508_n.jpg

PFF & Solenergi

Har idag kontor i Stora Höga och Hunnebostrand. Vår personal har stor erfarenhet av både elinstallationer och takjobb. Alla som jobbar med installationer av solceller har relevanta utbildningar både inom el och takarbeten. Detta skapar en trygghet för er som kunder.

Olika behov kräver olika lösningar

Vi är specialister på att ta fram det system av solceller, laddstationer, laddboxar och enrgilagring som passar just era behov. Vi har lösningen för Villor, Jordbruk, BRF, Flerbostadshus och Industri.

VI KAN TAK OCH ENERGI
35 års erfarenhet av Västkustens hårda miljö har gjort oss till experter, vi vet vad ert tak behöver.  Solceller av högsta kvalitet med generösa garantider och takarbeten av klass.
Vi har ett sammansvetsat team med säljare, projekterare och tekniker, av Oss får ni helheten. 
Gäller det Villa/Fritidshus, BRF, Lantbruk eller Industri, tveka inte att höra av er.

61b20cd8fff74f30bcaf458c_Montage falsat plåttak.jpg
bottom of page