top of page
DSC_0580.JPG

Takomläggning och Takarbeten

Takarbete Tegel Tak
Beställa takbyte - hur går det till?

PFF Bygg erbjuder alltid fri offert. Det är enkelt och smidigt och genom att klicka in dig på rätt kommun och fylla i formuläret kommer du i kontakt med rätt person direkt.

 

Vi kommer sedan ut och räknar på taket. Våra offerter är alltid helt kostnadsfria och du binder inte upp dig vid något genom att få en offert.

 

Vårt arbetsområde är Västkusten i Västra Götaland och vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Alla är välkomna hos oss.

Undvik dyra skador på ditt hus!

Det är viktigt att hålla god uppsikt på sitt tak. Mindre skador kan leda till stora problem och skador på huset som kan vara kostsamma att reparera. Därför är det viktigt att du årligen går över ditt tak och ser om något behöver åtgärdas. Var noga med att kolla takpapp, ränndalsplåt och andra punkter där det kan uppstå problem.

 

Kontakta oss gärna för rådgivning om du är osäker.   

Ytterby Takomläggning Pff-bygg1.jpg

Olika typer av Tak.

Bandplåt
Plåttak

Vi lägger både traditionell bandplåt men även profilerad plåt, designad att efterlikna tegelpannor. All plåt som vi använder är inköpt från Lindab och håller mycket hög kvalitet.

Tegel Tak
Tegel Tak

Det vanligaste takmaterialet i dag är betongpannor vilket har en livslängd på ungefär 40 år. Våra tegelpannor är vittingetegel och våra betongpannor är Jönåker och Benders pannan.

Papp Tak
Papp Tak

Papptak är mycket vanligare än många tror och är egentligen det enda materialet som fungerar när taklutningen understiger 5 grader. Svetsade papptak har en hållbarhetstid på 30 år. 

Tak och Takläggning i hela västra Götaland

Vi på PFF tak är experter på tak med utbildade takläggare, plåtslagare och pappläggare. Vi gör alla typer av takarbeten så som renovering av tak, nytt tak eller komplett takbyte.

 

Med över 40 år i branschen är vi bland de ledande byggföretagen i Västra Götaland när det kommer till tak, och med vårt goda rykte har vi ofta kommit att bli det naturliga valet när man väljer takläggare.

 

Taket är en av de viktigaste delarna på ditt hus och ska hålla mot allt ifrån kyla och fukt till regn och blåst. Därför är det också viktigt att takläggningen blir riktigt och fackmannamässigt utförd. Vi lämnar 10 års garanti på alla våra takjobb så att du kan känna dig trygg hela vägen från start till slutförande och även efter det att vi utfört takläggningen.  

 

Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Alla är välkomna hos oss!

Hängrännor och stuprör

Vid takbyte byter man oftast hängrännor och stuprör. Vår leverantör är Lindab som håller mycket god kvalitet på sina plåtprodukter.

Hängrännor Lindab
Garantier

När ni beställer ett arbete av oss gäller 10 års garanti på jobbet. Vi har försäkringar för olycksfall så att du och vi kan vara trygga om olyckan skulle vara framme under arbetets gång. Vi har även godkända ställningar och utbildade ställningsbyggare som följer gällande regler för att säkra en trygg arbetsmiljö.

Beställ tak

Vårt arbetsområde är Västkusten och vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Alla är välkomna hos oss och du kan enkelt kontakta oss genom att 

Kontaktperson
Morten Thorsen.JPG
Inköp -
Kalkyl & offert
Morten Thorsen

0768-37 26 51

bottom of page